Afspraak Acupunctuur

Afspraak Acupunctuurbehandeling 

Tijdens de eerste afspraak voor een acupunctuurbehandeling bespreek ik met u uw klachten. Hierna kan ik u uitleggen wat ik voor u kan doen en hoe het voorlopige behandelplan er ongeveer uit zal zien. Deze afspraak zal ongeveer 1,5 uur duren en de kosten hiervan bedragen € 70,-. Een eventuele vervolgbehandeling duurt 1 uur en kost € 60,-. 

Een uitzondering hierop is het Kort Consult. Dit consult duurt 30-45 minuten en kost € 40,-.

In bijzondere situaties ben ik bereid om bij u aan huis een behandeling te doen. De meerprijs hiervan bedraagt € 10,-.

U kunt uw afspraak tot 24 uur van te voren wijzigen. Bij een wijziging binnen 24 uur breng ik u hiervoor een 1/2 consult in rekening.  

Vergoeding

Als Acupuncturist ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging, namelijk de NVA, een afkorting voor de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Daarom worden mijn acupunctuurbehandelingen door de meeste ziektekostenverzekeraars voor een groot deel vergoed. Er wordt geen aanspraak gemaakt op het eigen risico van de basisverzekering.

Het is altijd raadzaam om uw polis goed te bekijken voordat u een afspraak maakt.

Afspraak maken 

Denkt u dat acupunctuur iets voor u kan betekenen en wil u graag een afspraak maken voor een acupunctuurbehandeling? Neem dan contact met me op of maak een afspraak via onderstaand formulier. 

LENTE- EN ZOMERAANBIEDING:

Maak nu kennis met acupunctuur! € 45,- voor 45 minuten

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verstuur

“Dankzij Anneke heb ik minder faalangst”

"Ik kampte met erge faalangst waardoor ik slechte punten haalde voor mijn tentamens. Ik ben toen naar Anneke gegaan voor een acunpunctuur sessie. Dit sloeg zo erg aan dat ik voor elk tentamen een sessie heb gedaan en mijn diploma heb kunnen halen. Het werkt ontspannend en haalde mijn spanning weg. Ze maakte tijd voor mij vrij voordat ik een tentamen had en dat was super fijn! Erg dankbaar voor"
Recensie Acupunctueel Acupunctuur
Marloes